Terveisiä Essen Werdestä!

(Below of photo gallery same text in English)

Lähdettiin sitten reissuun Pegahin kanssa. Takana on yli puolen vuoden oleskelulupaprosessi, jonka aikana Pegahin osalta, pois Suomesta matkustaminen ja palaaminen olisi ollut mutkikas prosessi. Aloitimme matkustamisen jo tiistaina klo 16 aikoihin Oulusta ja saavuimme ensimmäiseen päämääräämme Esseniin seuraavaana aamuna klo 11. Matkan valmistelu, pitkä Onnibussi-matka, lennot ja niiden odottelut jätti jälkeensä runsaat univelat, jotka tällä viikolla on pitänyt nukkua pois…

Mutta täällä ollaan, Essen Werdenissä nimittäin. Pegahin sedän ja tämän perheen luona. Alue, jossa he asuvat, on varsin kaunista ja idyllistä seutua jossa yhdistyy kauniilla tavalla maaseutu ja noin 700

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

vuotta vanha kaupunki.

Oleskelu täällä on sujunut hienosti ja olen päässyt harjoittamaan saksan, persian ja ruotsinkielen-taitojani. Toivottavasti jää jotain muistiin. Tässä on pieni tekemäni kuvagalleria Essenistä.

Lisää reissu-materiaalia tulee myöhemmin! Palataan pian!

Sorry guys my bad english. I wanted to share my text in language which many of my non-finnish friends understands so here you go:

Finally we took a trip abroad with Pegah. Behind of us is more than six months process to get residence permit for Pegah. During the process it would’ve been quite non-sense to travel away from Finland since coming back requires a visa again.

We started our trip already on Tuesday 4 pm from Oulu and we arrived to our destination, Essen, at 11 am on Wednesday. Prepairing our trip, long journey with Onnibus, flights and waitings left us greatly sleep deprivated which we have tried to sleep away last nights.

But here we’re. In Essen Werden. In Pegah’s uncles and his family’s place. District they are living is very beautiful and idyllic. Here 700 years old urban area and countryside meets so harmonic way.

So far everything here have gone very well and I have had opportunity to practise my german, persian and swedish skills. I wish some of that I have learned will stay in my memory. Here is a picture gallery from here made by me.

I will let you know more later! See you again soon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.